четверг, 9 января 2014 г.

Тестування

внее

Модуль 5

Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме: я зможу використотувати в навчанні Інтернет-ресурси, які мотивують учнів до більш цікавого пізнання поточного матеріалу, завдяки цьому учні краще запfм'ятають новий матеріал. Також під час користування Інтернет-ресурсів буде проходити постійне накоплення досвіду через взаємодію і взаємонавчання всіх учасників проекту. 

Модуль 4

Рефлексія

Цей модуль допоміг мені уточнити основні запитання проекту та обдумати оцінювання учнів в проекті, а саме як зробити правильний вибір виду оцінювання учнівських проектів, як правильно спланувати презентацію та її оформити. Обговорили з іншими учасниками Основні запитання. Ознайомилася з поняттям формуючого оцінювання та прикладами інструментів і методів оцінювання навчальних потреб учнів. Створила план оцінювання учнів. Створила документ для оцінювання навчальних потреб учнів.

Модуль 3

Рефлексія

Цей модуль допоміг мені з’ясувати, як можна використати навчальні дослідження в проектах та зрозуміти призначення Основних запитань проекту. Я зрозуміла  різницю між тематичним, ключовим та змістовним питанням.